Tko smo mi

JP Atelier je firma koja se bavi IT uslugama. Naš je cilj biti pouzdan partner te pružiti najoptimalnije rješenje korisniku. Vjerujemo da kvaliteta, pouzdanost i odgovornost čine razliku među partnerima te se svakodnevno u tim segmentima pokušavamo napredovati. Naša vizija je postati prepoznatljiv i pouzdan partner, te dalje napredovati i usvajati nove IT tehnologije kako bi naši partneri imali što bolju uslugu.

  • Kvaliteta, pouzdanot i povjerenje
  • Usluge razvoja IT rješenja
  • Održavanje računala i mreža
  • Nabava IT opreme (Hw/Sw)
  • EU savjetovanje
  • Usluga najma ljudi

Osnovni podaci o tvrtci

J.P. ATELIER D.O.O.
Ul. Vjekoslava Klaića 14
10000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 83933848262
IBAN: HR6823400091110049933

Tel: +385 (1) 4826 435
email: info@jpatelier.hr

Zašto mi?

Pouzdanost

Smatramo da danas na tržištu nedostaje pouzdanih partnera te baš u tom segmentu želimo biti vodeći i prepoznatljivi. Našim korisnicima prije svega pružamo kvalitetnu i pouzdanu uslugu kako bi se Vi mogli fokusirati na Vaš posao i svakodnevne zadatke. Nama prepustite brigu o Vašoj IT infrastrukturi kako bi mogli sigurno i pouzdano obavljati svakodnevne zadatke

Otpimalna rješenja

Naš princip rada je zajednički sa korisnicima pronaći najoptimalnije rješenje koje će zadovoljiti potrebe poslovanje, imajući u vidi cjelokupni trošak projekta. IT mora biti u funkciji podrške poslovanju te se u tom dijelu najviše trudimo implementirati najoptimalnije rješenje. U koliko niste sigurni što i kako, slobodno nam se obratite! Zajedno ćemo pronaći odgovarajuće rješenje na obostrano zadovoljstvo.