Dobrodošli

JP Atelier je tvrtka fokusirana na pružanje IT usluga. Bavimo se razvojem poslovnih aplikacija, održavanjem računala, IT savjetovanjem, razvojem mobilnih aplikacija te ostalim sličnim usluga vezanih za IT područje. Trudimo se svakodnevno biti maksimalno na raspolaganju našim korisnicima i partnerima te sa njima graditi IT vrhunske sustave. U stanju smo odgovoriti na svaki Vaš zahtjev te se veselimo budućoj suradnji i projektima. Bilo kada nas možete kontaktirati, a mi ćemo se rado odazvati, doći do Vas kako bi prezentirali naše usluge te čuli od Vas kako Vam i na kojim područjima možemo biti od koristi. Obratite nam se sa povjerenjem i obećajmo da ćemo to povjerenje i opravdati!

Razvoj softvera

U koliko imate poslovnih potreba za optimizacijom Vaših procesa, slobodno nam se možete obratiti. Naš tim stručnjaka Vam stoji na raspolaganju.

Razvoj
Održavanje

Prepustite nama brigu o Vašim računalima, serverima, mreži i ostalim IT potrebama sa punim povjerenjem, kako bi se mogli nesmetano baviti Vašom djelatnošću.

Održavanje
IT savjetovanje

Planirate li obnoviti Vašu postojeću IT infrastrukturu? Slobodno nam se obratite i iskoristite naše znanje i iskustvo. Zajedno ćemo doći do najkvalitetnijeg rješenja na obostrano zadovoljstvo.

Savjetovanje
Popis inventara

Tijekom godina razvili smo produkt koji znatno olakšava popis i odrađivanje godišnje inventure. Obratite nam se sa povjerenjem!

Inventura

Kontaktirajte nas

Slobodno nam se obratite sa povjerenjem. Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku.

Kontakt